Инструкции за употреба Maral Gel

Инструкции как да използвате Maral Gel

Ръководството за продукта Maral Gel е елементарно и едно от основните му предимства. Лесно е да разберете как да използвате гела.

Има само едно нещо, върху което експертите изискват да съсредоточат интереса си - необходимо е да използвате продукта постоянно (ежедневно), тъй като в противен случай прогнозираният резултат може да не дойде толкова бързо, колкото искате.

Времето за приемане се изчислява за 30 дни (продължителност на курса).

Инструкции за употреба
Действия Резюме
1. Преди да си легнете, нанесете Maral Gel върху пениса. Разпределете гела по равно с масажни движения, сякаш го втривате вътре. Нанасянето на Maral Gel се извършва в рамките на 3 минути на ден и също така увеличава размера на пениса до 6 сантиметра.
2. За най-добри резултати нанесете Maral Gel 25-30 минути преди секс.

Разглеждайки колко трябва да се разпространи Maral Gel, в този случай това зависи от прогнозирания резултат. За да направите промени в отношенията с момичето, за да направите сексуалната близост най-цветна, гелът трябва да се прилага преди самия секс.

Прилагайте веднъж дневно, за да увеличите обема. Производителят по никакъв начин не ограничава продължителността на курса на използване на Maral Gel. Препоръчително е обаче да го използвате поне месец. Първоначалните суми се изразяват след 3 седмици.

Повечето момчета и мъже в България, които използват този гел за уголемяване на пениса, твърдят, че това лекарство не само възстановява сексуалната функция, но и я изглажда. Свойствата на нарушенията изчезват за дълго време.

Много мъже преди това са взели решението да получат Maral Gel и никога не са съжалявали за това. На специализирани ресурси в Интернет е възможно да се намери колосален брой положителни отзиви за този продукт, което е оптималната гаранция за неговата ефективност и положителни усилия върху тялото. Разширяването на пениса е важно.

Гел индикации

Показания за употреба на Maral Gel

Maral Gel може да се използва от момчета или мъже от абсолютно всички възрасти. Резултатът му ще стане видим както при младите млади хора, така и при по-възрастните мъже.

Maral Gel може да се използва в подобни варианти:

  • Лоша ерекция.
  • Трудност за постигане на оргазъм.
  • Секс за кратко време.
  • Репродуктивно разстройство.
  • Незадоволителен обем на пениса.
  • Трудности със сексуалното желание.


Противопоказания за употребата на Maral Gel

Maral Gel няма противопоказания, с изключение на едно - лична непоносимост към 1 от съставките.

През този период не е имало ситуация на поява на резултати от трети страни или алергични реакции при употребата на лекарството.

На лица, които не са навършили пълнолетие, определено е забранено да приемат продукта.

Можете да закупите този гел само на официалния уебсайт на производителя на атрактивна за вас цена.