Отзиви за Maral Gel

 • Тодор
  Опитах Maral Gel, пенисът ми нарасна с 4 см за месец, използвах го, когато отидох в командировка. Накратко, имах го 15 см, сега е 14 и израсна прилично в дебелина. При пристигането ми жена ми веднага забеляза промените, попита - какво е с него? Отговорих, че ям много моркови и не говоря истината. Започна да я харесва повече.
  Maral Gel
 • Христо
  Имам 5 см до пениса за 1, 5 месеца, той е нараснал без проблеми. Шокиран съм. Отначало не вярвах, че Maral Gel може да помогне. Мерил пенис всяка седмица и резултатът наистина е налице и повече от това ме устройва, сега имам 20 см с една стотинка, преди бях на 15 с опашка.
  Maral Gel
 • Васил
  Нещо!!! Отидох да оставя ревю за радост, накратко, използвам го от 2 седмици, вече съм нараснал с 2 сантиметра, днес моят владетел го е потвърдил, като цяло продължавам да го използвам по-нататък с голямо удоволствие и съветвам всеки.
  Maral Gel
 • Васил
  Реших да увелича пениса си с Maral Gel. Възползвах се от него и за 5 седмици пенисът ми се увеличи с 4 см и дебелината беше нереална. Клиентите пищят от възторг (работя в стриптийз), случва се пенисът ми да не се изкачи до края и да ги боли, както сами признават. Но съм станал много по-самоуверен, чувствам се по-добре.
  Maral Gel
 • Христо
  Да не кажа, че размерът ми не ми хареса, но все пак исках да добавя няколко допълнителни сантиметра. Дълго търсих как да го направя, но в крайна сметка попаднах на Maral Gel. И знаете ли какво? Много съм доволен от резултата, пенисът ми е нараснал с 4 сантиметра за месец! Съветвам всички.
  Maral Gel
Потребителска оценка Maral Gel
4.1
5