Видове и използване на приставки за уголемяване и удебеляване на пениса

Въпросът за дължината на репродуктивния орган тревожи много мъже, тъй като често са недоволни от размера си. Днес се използват различни методи и устройства за удължаване на пениса на момчета. Въпреки това, мнозина разграничават от цялото това разнообразие дюзи на пениса, които сами помагат за увеличаване на размера на фалоса.

Какво представляват дюзите и за какво се използват?

Удължителна дюза - устройство, използвано за увеличаване на пениса на момчета по време на секс. Някои ги бъркат с разширители, но те са напълно различни устройства.

Екстендерите се използват за физическа промяна на размера на пениса, а дюзите са необходими само за по-добър полов акт.

След като се занимавате с основното описание на устройството, трябва да разберете за какво най-често се използва. Има няколко причини, поради които използват такива устройства:

 • недостатъчна дължина и дебелина на пениса,
 • недоволство на партньора по време на секс,
 • кратък полов акт,
 • повишена чувствителност на главата,
 • бърза еякулация,
 • слаб оргазъм при сексуален партньор.

Най-често обаче те се използват поради малките размери на репродуктивния орган.

Сортове

Преди да използвате дюзи върху пениса, трябва да се запознаете с основните разновидности на тези устройства. Днес има голям брой дюзи, които ще отговарят на почти всеки мъж.

отворен

Отвореният модел най-често се използва от момчета по време на полов акт. Това устройство се използва не за удължаване, а за удебеляване на фалоса.

видове дюзи за уголемяване на пениса

Това осигурява допълнителна стимулация на вагината на партньора по време на правене на любов. По своята функционалност този модел наподобява друго устройство - еректилен пръстен.

За да се използва отворен модел, половият орган се довежда до състояние на ерекция. Ако фалосът не е възбуден, устройството няма да работи за увеличаване на пениса.

Затворен

Затворените устройства се считат за класически модели дюзи за момчета. Разликата им от отворените устройства е, че се използват като продължение на мъжеството. Външно устройството изглежда като малка подложка, която се поставя върху главата на пениса.

Основното предимство на затворения модел е предотвратяването на преждевременна еякулация по време на секс.

Вибриращ

За да удовлетворите сексуалния си партньор, се препоръчва да използвате устройства, оборудвани със специален вибрационен масаж.

вибрираща дюза за уголемяване на пениса

Има различни модели вибрации по отношение на тяхната цена и функционалност. Скъпите са оборудвани с настройки за скорост на вибрации и се продават с дистанционно управление.

пъпчив

Трябва да се разграничат сортовете с пъпки по повърхността им. Модификациите на такива устройства се различават по височина, дължина, форма и дори по брой пъпки. По-скъпите модели са покрити с топки, направени под формата на шаблон.

Релефна

Релефните устройства за пениса се отличават със своята повърхност, която се различава от другите модели. Повърхността може да бъде покрита с триизмерен модел, дълги шипове или малки топчета. Такова нестандартно покритие ще даде на момичето незабравимо изживяване поради допълнителна стимулация на вагината.

накрайник за увеличен член

Стимуланти

Най-често се използват за удебеляване на пениса, тъй като са направени от силикон. Отличителни черти на силиконовите стимулиращи модели са шарката на повърхността и отличителната форма на уреда. Благодарение на това се постига допълнителна стимулация на вагиналните стени на партньора. Недостатъците на някои включват намаляване на чувствителността на главата при използване на тази дюза за увеличаване на пениса.

Преди да закупите стимулиращи модели, се препоръчва да се запознаете с техните видове. Например в магазините се продават модели с допълнителни стимулатори на клитора или вибрационен масаж.

Известни модели

Преди да закупите устройство за уголемяване на пениса, трябва да се запознаете с ефективни модели от известни производители. Само след като се запознаете с тях, можете да закупите висококачествена и подходяща дюза за фалоса.

мъж гледа в панталоните си и иска да увеличи пиша с накрайник

Модел №1

Той се различава от другите модели, тъй като се предлага под формата на пръстен, оборудван с вибрация. Устройството е изработено от издръжлив силикон и поради това има дълъг експлоатационен живот.

Когато се използва, този модел се прикрепя с фиксатор към скротума, а в пръстена се поставя еректиран пенис. Горната част на пръстена с вибриращи куршуми се намира близо до главата. Вибрационната част на устройството е поставена в защитен калъф, което прави възможно използването му дори във вода. Моделите ще увеличат дължината на пениса по време на секс с пет сантиметра.

Модел №2

жена в леглото с мъж, който увеличи члена с накрайник

При производството на модела е използван специален силикон, който позволява плътно хващане на фалоса и точно повтаряне на формата му с контури. Този модел е идеален за момчета с лоша чувствителност на главата, тъй като не влияе на усещанията от тактилен контакт с партньор.

Моделът се продава в комплект с три удължители, с помощта на които дължината се увеличава с 2–3 см, а диаметърът с 1, 5 см.

Модел №3

В края има няколко плътни малки шипа, а самото устройство е покрито с релефна шарка. С помощта на устройството мъжествеността се удължава с 5-6 см и се уплътнява с 2 см.

жена с мъж увеличен член на дюза

Устройството се произвежда без допълнителни антени на главата.

Модел No4

Външно тази дюза няма функции. Тя, както много други устройства, е покрита с релефен модел и има малки твърди шипове на главата. Отличителните черти включват вибратор в основата, направен под формата на зайче. Той автоматично започва да работи при тактилен контакт с партньор.

Модел No5

Това е скъп модел, който е изработен от висококачествена киберкожа и е оборудван с регулируема вибрация. По време на работа устройството се нагрява до телесна температура, така че партньорът да не усеща разлика между дюзата и истинските генитали на човека. Разработчиците се опитаха външно да направят това устройство възможно най-подобно на истински член. Цевта на модела е идеално гладка, а по ръба има розова глава.

Когато използвате тази дюза за удължаване на дебелината, органът се увеличава с 2 см, а дължината - с 5-6 см.

Характеристики на приложението

Всяка дюза за удължаване и удебеляване се прави по почти същия начин. Ето защо има основни препоръки, които се спазват при използване на всеки модел.

Преди да използвате закупеното устройство, то се измива старателно в разтвор, приготвен от вода и антибактериален сапун. Това се прави за дезинфекция на дюзата. След измиване на устройството се разтяга както по дължина, така и по ширина, така че да няма проблеми с поставянето на дюзата. Някои момчета слагат малко талк вътре преди употреба, за да влезе по-добре гениталния орган.

Дюзата се издърпва върху повърхността на органа много внимателно, за да не се повреди случайно нещо. Когато главата се побере напълно в устройството, можете да разточите останалата част по дължината на пениса.

интимност с накрайник за уголемяване на пениса

Преди полов акт повърхността на дюзата се смазва със смазка. Това се прави, така че партньорът да не изпитва болка и дискомфорт по време на секс. По време на интимност всички движения се правят много внимателно и бавно.

Дюзата се нуждае от подходяща грижа и затова веднага след края на половия акт се измива обилно със сапун и се подсушава. Струва си да се отбележи, че е препоръчително да миете устройството след всяка еякулация.

Противопоказания

За да разтегне пениса, всеки човек може да използва правилната дюза. Въпреки това, все още има някои предупреждения, които трябва да знаете:

уголемяване на пениса
 • Не използвайте такива устройства за орален или анален секс.
 • Дюзите се използват стриктно съгласно инструкциите.
 • Накрайниците не трябва да се носят от хора с кръвни заболявания.
 • Момчетата със сърдечно-съдови заболявания трябва да се консултират с лекар, преди да използват дюзата.
 • Преди употреба трябва да се уверите, че няма алергия към материала, от който е направена дюзата.

Заключение

Понякога сексът с партньор не носи никакво удоволствие поради малък пенис. За решаване на този проблем се използват устройства за уголемяване на пениса.