Възможно ли е да се увеличи пениса: проверка на 10 начина за безопасност и ефективност

Някои мъже може да имат луда мисъл: защо да не увеличите пениса си? Възможно ли е изобщо да се направи по-дълъг и дебел? На този етап можете да отворите нашия материал и да намерите тази полезна образователна статия. Уведомяваме: да, възможно е. Но има нюанси.

мъж гледа в панталоните си и иска да увеличи члена

Сега за няколко внезапни научни открития: проучванията редовно показват, че много момчета, които се тревожат твърде много за размера на своето устройство, всъщност имат напълно нормален размер. За съжаление - поради сегашната наличност на порно материали - често срещано погрешно схващане е, че много голям петел ще донесе повече удоволствие на приятелката. Голяма грешка. Проучване от 2017 г. установи, че комбинацията от дълбоки целувки, генитална стимулация и орален секс е по-вероятно да доведе жената до оргазъм.

Какво следва от това? Вероятно пенисът ви е добре. Въпреки това, ако искате да увеличите, има няколко опции. Някои са изключително скъпи и/или болезнени, докато други дори не гарантират устойчиви резултати. Събрахме дузина налични днес методи за уголемяване на пениса и ги подредихме от най-тъмните до най-полезните.

10. Поставете импланта

Базираният в Лос Анджелис хирург Джеймс Елист Годо твърди, че е единственият в света, който извършва специална операция за увеличаване на дължината и дебелината с помощта на силиконов имплант, известен като "Penuma". Елист твърди, че средно дължината се увеличава с 3, 8 сантиметра, а обиколката - с цели 6 сантиметра; и той вече е инсталирал 1, 3 хиляди от тези импланти. Минуси: Операцията струва 13 000 долара и пациентите са изложени на риск от инфекция или увреждане на импланта.

Дерматологът Джеси Чен добавя: "Имплантът е като постоянна ерекция, която може да ви попречи да се движите. "Представете си да бягате с изправен член в готовност. . .

9. Нарежете връзки

Някои хирурзи могат да извършват операция за удължаване, като прерязват връзките на пениса, което му позволява да стърчи малко по-далеч от тялото. Разбира се, това е свързано със сериозни рискове: образуване на белези, болка по време на ерекция, същите инфекции или, например, загуба на чувствителност (или дори цялата функция, така да се каже). Освен това е скъпо и проучванията са установили, че процедурата добавя около 1, 2 сантиметра. Съгласете се, това не очакват пациентите.

Чен отбелязва, че след такава пластична операция може да е трудно да се поддържа ерекция и като цяло да се проникне, където е необходимо, в определени позиции.

8. Напомпайте мазнини

При тази процедура хирурзите първо извършват липосукция, като изпомпват малко мазнини от пациента от друго място и след това го инжектират със спринцовка в причинителя. В резултат на това, както забелязаха неспокойните изследователи, е възможно леко увеличение на дължината (по-малко от 2, 5 сантиметра), обиколката (малко повече от 2, 5 сантиметра) и, така да се каже, теглото на органа. Основната засада не е завинаги; с течение на времето вашият дебел приятел може да се свие до първоначалния си размер. Освен това, както при всяка хирургична интервенция, има определени рискове. Ето един пример: 30-годишен пациент почина след операция за уголемяване на пениса, тъй като мазнините по някакъв начин попаднаха в белите му дробове и го накараха да спре да диша.

7. Инжектирайте богата на тромбоцити плазма (кръв)

Сравнително нов метод: процедурата включва извличане на богата на тромбоцити плазма и инжектирането й в пениса, което би трябвало да стимулира притока на кръв и в крайна сметка да направи органа по-голям.

„Класическият протокол включва инжекции за механично изпомпване на кръв в продължение на няколко седмици, което разтяга суспензорните връзки, за да увеличи дължината и да подобри циркулацията", обяснява Чен. „Подобрените програми, които добавят стволови клетки и екзозоми, също са много популярни в моята практика, тъй като осигуряват по-бързи и по-последователни подобрения във функцията и размера. "

Но в момента просто няма достатъчно изследвания, за да го считаме за добър дългосрочен вариант.

6. Опитайте jelq (jelqing)

Не е известно кога за първи път се появява елкинг, изглежда, че те са започнали да се използват в древната арабска цивилизация. Това, което знаем, е определена техника за ръчно разтягане, която мнозина се опитват да увеличат дължината и дебелината на пениса.

„Повечето водачи съветват да изчакате почти пълна ерекция. След това трябва да нанесете лубрикант и здраво да хванете основата на пениса в пръстен на палеца и показалеца. Стиснете пръстена и прокарайте ръката си по цялата дължина, сякаш го "доите". Незабавно хванете основата с другата ръка и повторете. "

Може ли jelq наистина да направи пениса по-голям? Повечето медицински експерти казват не и добавят, че може дори да бъде вредно, като например да причини изкривяване на пениса. Грант Стодард самоотвержено пробва елкинг в продължение на две седмици и не открива промяна в размера.

„По-лесно е да използвате помпа за пенис, която наистина помага за циркулацията", казва Чен.

5. Разходете се с удължител

Вече са разработени няколко устройства, които мъжете могат да носят ежедневно под дрехите си, за да разтягат пениса и да увеличават неговата дължина и/или обиколка.

Някои експерти смятат, че тези устройства могат да работят, а много малко проучване от 2015 г. установи, че удължителят добавя почти инч и половина към дължината на пениса. Същият герой Стодард опита разширител, предназначен за мъже с болестта на Пейрони (която той нямаше). След като използва това устройство в продължение на почти месец, той установи увеличение на дължината с около 1, 2 сантиметра.

Въпреки това, Джамин Брамбат, уролог от Флорида, казва, че дискомфортът и потенциалът за образуване на белези не си заслужават: „Няма много изследвания за ползите от екстендерите и ще трябва да ги носите няколко часа на ден на най-чувствителните част от тялото си. "

4. Инжектирайте дермални филъри

Инжекциите с дермални филъри са друг метод, който може да увеличи обиколката с до 2, 5 сантиметра (ако се инжектира продължително време). Тази процедура е популярна сред пациентите на Чен, тъй като те „получават моментално увеличаване на дължината и дебелината".

Но ефектът е само временен. „Продължителността на живота на филърите зависи от това колко сте сексуално активни, тъй като по-голямата мобилност увеличава метаболизма на филърите", казва Чунг. „Докато все още ви остава малко след една година, най-вероятно ще искате да поправите дотогава. "Има и потенциални странични ефекти, включително подуване и синини под кожата.

Един човек, който премина през тази процедура, даде интервю, в което говори за друг страничен ефект - промяна във формата (кривина):

„Въпреки съвета на д-р Шафер да изчакам със секс, вероятно започнах твърде рано, твърде дълго и твърде ентусиазирано след първата инжекция. Това се случи преди филърът да се свърже напълно с тъканите на пениса ми. Ако преди имах много равен, красив пенис, сега той стана малко изпъкнал в средата. Може би издутината не беше толкова голяма, но забелязах нещо, защото внимателно прегледах пениса си, на около 42-43 години.

За щастие лекарят успя да коригира формата с допълнителни инжекции при последващия преглед.

3. Поставете накрайника (за секс)

Те се продават в магазини за стоки за възрастни и просто се поставят върху пениса, като презерватив - само по-обемни и обикновено са направени от силикон. Първоначално приставките са разработени за медицински цели, но днес много хора ги използват и като секс играчки. „Те увеличават дебелината и дължината и може да имат ребра или друг релеф на външната или вътрешната стена, за да осигурят стимулация за всеки партньор", каза Чен в интервю.

2. Обръснете пубиса си

Ако не искате да разтягате или да работите нищо, има едно просто нещо, което можете да направите, за да направите пениса си по-голям: да обръснете космите си от пубиса. Помисли за това. Когато е скрит от храст от пубисни косми, той изглежда по-малък, отколкото ако се виждаше в целия си блясък.

1. Отслабнете

От една страна, това е оптична илюзия: пенисът ще изглежда по-голям, когато не е скрит под изпъкнал корем или бедра. От друга страна, като се отървете от излишните мазнини, ще имате по-високи нива на тестостерон и подобрен кръвен поток, което може да повиши либидото и да помогне на пениса да се напълни повече по време на ерекция.