Как да удължите пениса у дома?

Малкият размер на пениса е може би най-разпространеният комплекс сред мъжете по света. Статистиката потвърждава факта, че повечето мъже дори са необосновано недоволни от размера на репродуктивния орган, което се влияе от стереотипи и преценки. Всъщност е необходимо да се реши как да се удължи пениса само след решението на лекаря, че мъжът наистина има такъв проблем.

В медицинската практика проблемът с малкия размер има ясно обозначение - микропенис, което се улеснява от определени патологии и нарушения в организма. Такъв проблем може да се лекува по консервативен и радикален начин. Ако проблемите не са критични, е допустимо да се използват „щадящи методи" - това е удължаваща дюза върху пениса, специални гелове и мехлеми, масаж или упражнения, традиционна медицина и лекарства.

Възможно ли е да се удължи член?

Днес проблемите с малък размер на пениса, регистрирани от медицински специалисти, не са необичайни дори сред младите и сексуално активни мъже.

Жена измерва пениса на мъжа

В тази връзка мнозина се интересуват от въпроса дали е възможно да се удължи пениса, както и колко ефективни и безопасни са избраните методи. Медицинските специалисти първо провеждат пълен преглед на пациента, за да предотвратят вътрешни патологии и генетични аномалии, които могат да доведат до проблем с микропениса.

Експертно мнение!Самодиагностицирането на малък пенис е глупаво и неразумно. Като начало човек трябва да определи нормалните показатели, след което да вземе предвид фактори като наследственост и генетика, възрастта на мъжа и неговия телесен състав, както и националните особености.

Ако говорим за консервативни методи, всички те могат да гарантират незначителни резултати, но по естествен и безопасен начин без последствия и странични ефекти. Те включват следните методи:

 • използване на специални презервативи (временен ефект);
 • използването на дюзи (също временен ефект);
 • упражнения и масаж (кумулативен ефект);
 • терапия с мехлеми и кремове;
 • лекарствена терапия (предписана само от лекар);
 • рецепти и традиционна медицина.

За да ускорите процеса на промяна, както и да постигнете максимален ефект, можете да приложите няколко метода наведнъж в комплекс, но само в съгласие с уролог или андролог. В крайния резултат максималното увеличение на половия орган може да бъде +5 см.

Как да увеличите мъжкия пенис у дома?

Първото нещо, от което повечето мъже се интересуват, е как да удължат пениса у дома. Това се обяснява с факта, че много мъже, поради деликатността на въпроса, не смеят да посетят лекар. В този случай е допустимо да се използват щадящи техники, но само стриктно според инструкциите и показанията. Това могат да бъдат специални устройства, които дават еднократен, но стабилен ефект, или могат да бъдат инструменти, които се използват дълго време.

Специални презервативи

Най-разпространеният начин, който ще ви позволи да получите бърз и ефективен ефект, са презервативите, които удължават пениса. Такива устройства са широко разпространени в Европа, можете да ги закупите в специализирани магазини или чрез интернет. Често производителят допълва такива презервативи със специални шипове, за да засили усещанията от полов акт.

Презервативи с шипове, които увеличават пениса по време на секс

Тази техника обещава около 2-3 допълнителни сантиметра към общия размер на пениса, но можете да използвате този контрацептив само веднъж. Експертите отбелязват, че тази техника е най-хигиеничната в сравнение с други дюзи и устройства. Презервативите могат да се използват ежедневно и дори няколко пъти на ден, докато дюзите изискват почивки.

Дюзи и други аксесоари

Броят на различни дюзи за временно, но все пак безопасно и ефективно уголемяване на пениса се увеличава всеки ден. Всеки тип е насочен към премахване на конкретен проблем, а именно:

 • разширяващи се дюзи;
 • удължаване;
 • за стимулиране на клитора и вагината;
 • с вибратор;
 • отворен и затворен тип.

Много зависи от предпочитанията на самия мъж, както и от неговите цели. Увеличаващата силиконова дюза ще позволи на мъжа да добави няколко допълнителни сантиметра към размера си, а различен релеф помага да достави максимално удоволствие на жената. Дебелостенни и дебели стени придават обем на пениса, обещавайки по-плътно и по-ярко проникване.

Удължаваща дюза - временен начин за увеличаване на пениса

Има и пръстени за ерекция, които помагат на мъжа да поддържа еректирано състояние възможно най-дълго и следователно удължава половия акт. Пръстенът се поставя върху основата, той притиска пениса, предотвратявайки напускането на кръв от кавернозните тела на пениса. Удължаващите дюзи ви позволяват моментално да добавите 2-5 см към вашия размер, а специален релеф и допълнителни елементи осигуряват стимулация на гениталиите на жената.

За справка!Сред огромния брой дюзи и устройства, които могат бързо да решат проблема с недостатъчния размер на пениса, експертите подчертават два продукта. Това е накрайник, който добавя 3, 5 см към диаметъра и 4, 5 см към дължината. Това е и накрайник за киберскин с вграден вибратор, гарантиращ увеличение с до 5 см на дължината на пениса и 1, 5 см на неговата дебелина. Единственият минус на такива устройства е колко струва дюзата.

Масаж и упражнения

С помощта на физическо въздействие върху гениталиите мъжът може да установи естествени процеси, които са отговорни за кръвоснабдяването на пениса и разтегливостта на кавернозните тела. Най-ефективната и полезна техника е масажът и специалните упражнения, благодарение на тях след няколко дни можете да получите увеличение с 1-2 см. Но най-важното предимство на тази техника е ефектът, който ще продължи дълго време .

Мъжът изненада момичето с размера на пениса си след масажа

Правете масаж по следния начин:

 1. Разтягане на пениса в спокойно състояние. За да направите това, трябва да разтегнете пениса с ръце в различни посоки, но нежно, без дискомфорт.
 2. Jelqing е физическо упражнение, което изисква разтягане на пениса с движения на ръцете, напомнящи доене. Такова упражнение трябва да се изпълнява стриктно в полуизправено състояние на пениса.
 3. Кръгов масаж, който ще помогне да се установи нормално кръвоснабдяване на репродуктивния орган.
 4. Масаж с хващане - пенисът се стиска плътно с пръсти и когато се появи ерекция, мъжът трябва да задържи хватката в основата за известно време. Това ще доведе до задържане на кръв в кавернозните тела, те от своя страна се разтягат малко, като по този начин увеличават размера на пениса по естествен начин.

В същото време трябва да разберете, че неправилният масаж е травмираща процедура, така че е важно да не прекалявате с въздействието върху гениталиите.Предварително е по-добре да гледате тренировъчни видеоклипове в интернет, където масажът и упражненията се извършват от специалист.

Кремове и мехлеми

Локалното приложение на лекарства за уголемяване на пениса е често срещана техника, която не обещава на мъжа сериозни странични ефекти, а само бърз ефект и лекота на използване.

Кремовете и мехлемите действат бързо, лесно се абсорбират, не оставят петна по дрехите, не влияят на други функции и хормонални нива и най-важното е, че могат да се използват дискретно.

Следните имена бяха включени в топ рейтинга на най-добрите кремове и мехлеми:

 1. Гел с екстракти от бял трън, перуанска мака, горянка и лишей помага за бързо постигане на максимална ерекция, а също така приема постоянна употреба за кумулативен ефект.
 2. Синтетична хранителна добавка с екстракт от лют червен пипер за засилване на ерекцията, за този крем трябва да се прилага 2 пъти на ден.
 3. Крем на базата на мъжкия монокомпонент RKK - за да получите кумулативен ефект, трябва да използвате продукта поне 3 месеца.
 4. Гел на базата на екстракти от джинджифил и златен корен, аргинин и активни пектини е полезно средство за потентност, увеличавайки размера на органа по време на ерекция чрез стимулиране и разтягане на кавернозните тела.
 5. Продукт с протеини, аминокиселини и колагенов комплекс - за кумулативен ефект трябва да се прилага два пъти дневно, а билковият състав гарантира липсата на странични ефекти.
 6. Крем с муира пуама, конски кестен и берберис - е отговорен за дългата и трайна ерекция, трябва да нанасяте крема 2 пъти на ден.
 7. Крем с меча жлъчка, мускус от мускусен елен, сибирска метла и плод фелодендрон. С помощта на такъв инструмент производството на тестостерон се увеличава, а кремът дори помага за изправяне на формата на пениса с деформации.
 8. Френско лекарство с кумулативен ефект, което трябва да се използва в продължение на 1, 5-2 месеца, за да се увеличи размера на репродуктивния орган.

Съставът на такива локални средства включва компоненти от растителен произход, които стимулират притока на кръв, разширяването на кавернозните кавернозни тела и също така удължават еректираното състояние.

Препарати

С помощта на лекарства можете да разрешите всякакви отклонения от нормата в организма и нарушения, включително проблема с малкия размер на пениса. Важно е само да посетите лекар, за да предпише конкретно лекарство и неговата схема.

Благодарение на такива лекарства се появява вазодилатация в тъканите на пениса, притока на кръв, кръвоснабдяването на капилярите на кавернозните тела се увеличава. Принципът на действие на таблетките и препаратите за локално приложение е подобен, но таблетките гарантират дълъг и стабилен ефект. В същото време те могат да се използват само по предназначение и инструкции.

Народни рецепти

Традиционната медицина е ефективна и призната от специалистите техника, която ви позволява да решавате много здравословни проблеми по безопасен и нежен начин. Възможно е да се увеличи репродуктивния орган у дома с помощта на нетрадиционни рецепти, но само при интегриран подход и спазване на правилата за използване на средствата. Днес следните рецепти са признати за най-ефективни:

 1. Вземете 100 гр. билки от мащерка, запарени във вряща вода и запарени в продължение на няколко часа, след което се приемат по половин чаша преди закуска и вечеря редовно в продължение на 4 месеца.
 2. С помощта на нож или хаванче се счукват 200 грама чесън, добавят се 200 грама алкохол. В продължение на 10 дни тинктурата се съхранява на сухо и тъмно място, като се разклаща редовно. След това филтрираното средство се приема по 25 капки в продължение на 3 месеца.
 3. В студена вода разбъркайте една чаена лъжичка семена от пелин, варете 10 минути, след това прецедете, охладете и пийте по половин чаша 3 пъти на ден.

Също така женшен, джинджифил, елеутерокок, глог, гинко билоба могат да бъдат разграничени от ефективни растения за уголемяване на пениса.Друга добре позната техника е уголемяването на пениса със сода бикарбонат. За да направите това, след душ или вана, пениса трябва да се смазва с растително масло, след което се нанася малко сода, масажът се извършва с кръгови движения с гъба.

Хирургичен метод за уголемяване на пениса при мъжете

Хирургичната техника е подходяща само ако консервативните техники са неефективни и не могат да премахнат предпоставките и патологиите, довели до недоразвитието на пениса. Показания за операция могат да бъдат следните диагнози от лекар:

 1. Микропенис поради липса на хормони на хипофизата.
 2. Деформации или аномалии в развитието на пениса, например, фиброза на кавернозните тела, травма, хипо- и еписпадия на пениса.
 3. Инволюция на репродуктивния орган на фона на затлъстяване, намалена еластичност на тъканите или тонус на мускулната система.
Етапи на операция за уголемяване на пениса

При избора на метод на операция лекарят взема предвид показанията и индивидуалните характеристики на тялото на пациента. Най-често се използва лигаментотомия, тоест операция за разтягане на пениса с 2-6 см. Друга техника е липофилинг, тоест удебеляване на пениса или само на главата чрез трансплантация на мастна тъкан. Практикува се и операцията по фалопротезиране или операцията "Перовик" (отделяне на главата и кавернозните тела, където се имплантира хрущялна тъкан).

Колко струва операцията?

Хирургическата интервенция е крайно решение на специалист, което се взема, когато не са били ефективни алтернативни методи. В допълнение към самата операция, лекарят задължително назначава психолог за пациента. Освен това операцията за уголемяване на пениса за мъж ще струва на мъжа прилична сума пари.

Ценообразуването се влияе от държавата и града, където се намира клиниката, нейния имидж и квалификацията на специалистите, както и вида на операцията, оборудването и други тънкости.

Заключение

Увеличаването на пениса не трябва да бъде мания за мъжа, в противен случай дори след края на ефективната терапия той няма да бъде доволен от новия размер. Най-често се практикуват алтернативни и консервативни методи, независимо дали става въпрос за използване на дюзи, масаж или лекарства. Успоредно с това можете да използвате рецепти от традиционната медицина. Хирургията е последна мярка, когато никоя от наличните техники не е доказала своята ефективност.